Din trygga mekaniker i Havdhem

Våra erfarna och duktiga mekaniker i Havdhem ser alltid till att din bil är i trygga händer när du rullar in hos oss för service och reparation.

Vi på Havdhems Bilservice AB tror på bra och snabb service med hög kvalitet. Genom det självklara konceptet har vi lyckats bygga en kundbas av nöjda kunder, som gärna återvänder till oss när de stöter på problem med bilen. Vi hoppas att du blir en av dem. Nästa gång du behöver en mekaniker i Havdhem, välj då någon som du alltid kan lita på utför arbeten av högsta kvalitet. Välj oss på Havdhems Bilservice AB.

Bästa service

Oljesticka

Vi på Havdhem Bilservice AB ser alltid till att anstränga oss till det yttersta för att hålla både den kvalitet på service och de tider vi lovat. När du lämnar in din bil för reparation eller service vet vi hur viktigt det är att den kommer tillbaka i gott skick så fort det bara går. Du kan alltid lita på att arbetet blir väl utfört, och att det blir utfört i tid. Snart är du ute och rullar med bilen på de svenska vägarna igen! 

Lång erfarenhet

En bilmekaniker i sin verkstad

Den viktigaste faktorn i att utföra ett högkvalitativt arbete är erfarenhet. Genom att ha arbetat länge i branschen och lärt sig av vad som kan gå fel och som brukar gå rätt, har vår personal samlat på sig den värdefulla erfarenhet som sedan läggs in i varje nytt arbete. Genom kontinuerlig vidareutbildning av vår personal ser vi också till att förnya våra metoder för att anpassa oss till nya förhållanden. På så sätt kan du som kund alltid lita på att du får bästa möjliga service för din bil. 

Modern verkstad

En bil

Vår verkstad är modern och uppdaterad med de senaste maskinerna för att kunna genomföra snabba och högkvalitativa arbeten. Genom att också använda tillbehör och material av högsta kvalitet kan vi garantera att varje arbete görs på rätt sätt. Du är välkommen in att titta på våra faciliteter för att lära dig mer. Så ring oss och boka tid för service eller reparation. Vår verkstad är alltid redo för nya uppdrag!