Proffsiga mekaniker i Havdhem

Vi på Havdhems Bilservice AB består av ett sammansvetsat team av erfaret yrkesfolk som älskar bilar. Vi har roligt på jobbet och arbetar alltid hårt för att leverera resultat med hög kvalitet.

Professionalitet och serviceanda är nyckelord för verksamheten och vi ser hela tiden till att utveckla både vår personal och vår verksamhet för att kunna ge dig som kund bästa möjliga service. 

Kunden står alltid i centrum för oss, det ska du komma ihåg nästa gång du behöver en mekaniker i Havdhem. Kontakta oss gärna redan idag för att boka tid för service, eller fråga oss om våra tjänster om du vill få reda på mer.

Bilmekaniker

Glad personal

Vår personal har gedigen, mångårig och bred erfarenhet inom bilbranschen. Vi är ett glatt team som älskar det vi gör, och som går in i varje jobb med go-känsla och entusiasm. Genom målmedvetet arbete med att skapa god stämning på arbetsplatsen kan vi stoltsera med en mycket bra arbetsmiljö, vilket så klart avspeglas i kvaliteten på arbetet vi utför. Här står blandningen av erfarenhet och nyfikenhet högt i kurs!

Bildel

God service

För oss på Havdhems Bilservice AB är det du som kund som står i centrum. Det är du som väljer vad du vill ha för din bil, vi kan dock ge råd, tips och rekommendationer om vad som kan vara lämpligt. I slutändan är det ändå du som betalar för tjänsten, och det är dina önskemål vi ser till att uppfylla. Alltid med kunden i centrum.

Kvinna hos bilmekaniker

Fina referenser

Havdhems Bilservice AB har funnits i Havdhem i många år. Vi är stolta och glada över att ha servat många nöjda kunder under åren. Att så många kunder väljer att återkomma till oss ser vi som ett gott tecken på att vi levererar professionellt utförda arbeten. Fråga oss gärna om referenser till tidigare jobb. Vi har lokal förankring med återkommande kunder!