Din erfarna bilmekaniker i Havdhem på Gotland

Vi på Havdhems Bilservice AB står till tjänst med ett brett utbud av tjänster inom allt din bil kan tänkas behöva. Våra proffsiga bilmekaniker i Havdhem vet vad som krävs för att din bil ska hålla länge på de svenska vägarna. Hos oss hittar du bästa service, reparation, underhåll, däck, AC service samt försäljning av tillbehör och produkter för din bil. Så när du märker av problem med bilen eller när du behöver genomgång med full service, kom in till oss så fixar vi det.

Våra reparationer

Snabba reparationer är vad vi gör bäst. Våra duktiga mekaniker tar sig an de flesta bilmärken och ser till att fortast möjligt åtgärda felen. Vi erbjuder även olika paket med expressbehandling om du skulle ha extra behov av att snabbt få din bil åtgärdad. Så boka tid för service hos oss i Havdhem på Gotland redan idag, så hjälper vi dig! Vi tar hand om allt från byte av däck till underhåll av AC. 

Vår service

Det bästa sättet att förlänga livslängden på din bil är att låta den gå igenom regelbunden service hos en erfaren bilreparatör. Därmed spar du reparationskostnader och bibehåller värdet på din bil längre. I våra servicepaket ingår kontroll och besiktning av din bil. Vi har möjlighet att kontrollera och byta däck, och se till att din körupplevelse blir så smidig och friktionsfri som möjligt. För din bil och din plånbok rekommenderar vi att du bokar tid hos oss med jämna mellanrum för en full service för din bil.

Våra tillbehör

Förutom våra tjänster inom reparation och service kan vi självklart också erbjuda ett brett sortiment av tillbehör och produkter som är användbara för din bil. Det kan vara allt från rätt typ av motorolja eller kylarvätska, till torkarblad och isskrapor. Allt för att hålla din bil i skick så att du inte ska behöva komma in till vår verkstad här på Gotland alltför snart igen.

En bilmekaniker Bilmekaniker reparerar en bilmotor